Prikkelsessie breinvriendelijk (thuis)werken

In quarantaine thuiswerken met aandacht voor focus

Uw focus heeft onze aandacht, zeker nu we met zijn allen in één klap haast al ons werk en de afstemming online doen. Talloze varianten van videobellen, beeldbellen, webinars etc. worden ingezet in een poging werk en het dagelijkse leven te laten doorgaan. En dat vráágt wat van ons. Denkwerk drijft op aandacht, concentratie en communicatie. Nu het aantal schermuren per dag exponentieel toeneemt, en thuiswerken verleidt tot multitasken, ervaren mensen nog meer hoe een vermoeid brein voelt.

 

Breinvriendelijk werken is belangrijker dan ooit; juist nu is het zaak dat wij onze aandacht en focusreserves niet uitputten, en dat we zorgen voor herstelmomenten. Dat is knap lastig, nu de normale werk – privé balans voor velen vanwege thuiswerken uit balans is. Daarom biedt Skils een prikkelsessie Breinvriendelijk werken op maat, volledig online.

Wat levert de prikkelsessie op?

Het doel van de interactieve prikkelsessie is dat werknemers kennis opdoen over de mogelijkheden en beperkingen van ons brein en zich bewust worden van de manier waarop zij met hun aandacht en de informatiestroom omgaan. In deze interactieve presentatie krijgen deelnemers informatie, maar ervaren zij ook zelf wat het effect is van gewoontes en omgevingsfactoren op het brein door oefeningen te doen. Ook krijgen zij tips voor het breinvriendelijk organiseren van werk en (brein)herstel.

De onderwerpen die aan bod komen:

  • Basale kennis over de werking van aandacht en informatieverwerking;
  • De belangrijkste valkuilen voor breinwerkers bij het werken in quarantaine;
  • Tips voor het breinvriendelijk organiseren van werk en (brein)herstel.

Werkwijze

De prikkelsessie duurt 1,5 uur en vindt plaats via beeldbellen. Als opdrachtgever draagt u zelf zorg voor de uitnodigingen en toegang tot audiovisuele hulpmiddelen. Het tarief bedraagt € 895 per sessie, excl. BTW.  Na aanmelding nemen wij contact op met u voor de planning.

Meld u aan

  • Factuurgegevens opdrachtgever

  • Annuleringsbeleid

    Indien de bijeenkomst meer dan vier weken van tevoren wordt afgezegd of verzet, worden geen kosten in rekening gebracht. Bij een annulering tussen 4 en 2 weken voor aanvang, zijn wij genoodzaakt om 50% en daarna 100% van de kosten voor de workshop in rekening te brengen.

    Hierbij verleen ik Skils opdracht om een prikkelsessie Breinvriendelijk Werken in te plannen. Ik verplicht mij om de hiervoor verschuldigde kosten ad € 895,00 excl. BTW te betalen na ontvangst van een factuur. Ook verklaar ik mijn medewerker(s) over de aanmelding geïnformeerd te hebben. Het is mij bekend dat op de diensten de algemene leverings- en verkoopvoorwaarden van Skils van toepassing zijn. Deze kunt u hier downloaden.
  • Graag verplichte (*) velden invullen