KIBG certificaat, eigenlijk voor alles wat we doen

De dienstverlening van Skils valt inhoudelijk grotendeels onder wat we noemen de Generalistische Basis GGZ. Dat is een term van de zorgverzekeringen voor kortdurende zorg.
Van de totale omzet wordt door Skils nog maar zo ‘n 5% gedeclareerd bij de zorgverzekeraars, de andere 95% wordt betaald door werkgevers en andere opdrachtgevers.
Wie de rekening betaalt, maakt niets uit voor onze hoge kwaliteitstandaard en de kwaliteit van de resultaten behaald door onze psychologen: die is op alle trajecten hetzelfde en even hoog.

Vanuit de zorg is er elk jaar een toets op de kwaliteit door KIBG = Keurmerk voor de Basis GGZ. Ook voor 2023 hebben we dit keurmerk weer verworven.
Vaak ontvangen we zelfs nog een “Gouden Randje” omdat we kwalitatief bij de top van de aanbieders op dit gebied horen. Dat is nog even afwachten, maar we hebben goede hoop dat dit ook voor 2023 weer gaat lukken.

En wat nu zo leuk is: dit certificaat ontvangen wij dus voor 5% van wat wij doen, maar die andere 95% doen we precies hetzelfde. Mooi meegenomen toch?