Over Skils

Skils gelooft dat werk gelukkig maakt. Als je voelt dat gezondheidsproblemen je de mogelijkheid om te werken ontnemen, biedt Skils hulp bij het hervinden van een goede balans.

Wij zijn een landelijk opererende organisatie voor psychologische dienstverlening gericht op het bevorderen van inzetbaarheid en werkgeluk. Dit doen wij door de werkcontext een prominente plek te geven in onze begeleiding en door de werkgever te betrekken ten gunste van de inzetbaarheid. Ons uitgangspunt is te kijken naar wat er wél mogelijk is ondanks de klachten en de cliënt te stimuleren zelf (weer) de regie te nemen. Hierbij maken wij gebruik van bewezen methodieken en laten wij ons inspireren door recente breinkennis.

Skils is opgericht in 2005 onder de vlag van GGZ Rivierduinen en heeft daarmee haar roots in Leiden. Sinds 2008 zijn wij een zelfstandige eenheid binnen het Zorg van de Zaak Netwerk. Dit netwerk biedt Skils een stevige basis van waaruit wij ons continu kunnen verbeteren en groeien. Skils heeft inmiddels meer dan 100 psychologen in dienst. Wij hechten enorm aan onze visie en waarden, die tevens leidend zijn bij het werven van nieuwe medewerkers. Eén van de waarden is dat wij ons verbinden aan elkaar en aan de inhoudelijke uitgangspunten. Wij schrijven niet voor, wij doen voor.

Skils is een erkende GGZ-instelling die mensen met psychische klachten professionele zorg biedt.

Onze betrokken en ervaren (GZ)-psychologen begeleiden en behandelen mensen met uiteenlopende psychische klachten. Dit kan zowel individueel als in groepsverband zijn. Daarnaast voeren wij verschillende psychodiagnostische onderzoeken uit die de krachten en mogelijkheden van een persoon naar voren brengen.

Wanneer er sprake is van (dreigend) verminderde inzetbaarheid richten we ons tijdens de behandeling ook op reactivering en werkhervatting om het einddoel te bereiken; herstel van functioneren en (weer) met voldoening kunnen meedoen in de maatschappij.

Elk mens is voor ons uniek. Wij stemmen de behandeling dan ook af op de hulpvraag en de persoonlijke situatie van de cliënt. Alleen zo kunnen we het gewenste resultaat voor cliënt en opdrachtgever behalen.

Skils maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot het netwerk behoren arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen die met elkaar integrale oplossingen bieden voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.

Lees meer op zorgvandezaak.nl