Werken bij

Vacatures

Wij bieden interessante, uitdagende functies in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Bekijk de actuele vacatures van Skils.

Bij Skils hebben wij een professionele, persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Daarom verwachten wij van jou dat je klantgericht, stressbestendig, representatief, accuraat en flexibel bent. Met een proactieve, dienstverlenende en oplossingsgerichte instelling pas je heel goed bij Skils.

Skils: onze organisatie

Skils biedt professionele zorg aan werkenden met uiteenlopende psychische klachten die het dagelijkse leven en het functioneren belemmeren. Onze betrokken en ervaren (GZ)-psychologen begeleiden mensen zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast voeren wij psychodiagnostische onderzoeken uit die de krachten en mogelijkheden van een persoon naar voren brengen. Skils werkt vanuit het oplossingsgerichte gedragsmodel en betrekt de werkgever actief in de behandeling.

Skils: onze cultuur

De cultuur van Skils laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en hard werken. We opereren op het snijvlak van zorg en commercie, en dat vertaalt zich in de cultuur.

Open solliciteren

Ben je een BIG geregistreerde (GZ)-psycholoog en heb je ervaring met het werkveld zorg en arbeid? Vind je het leuk om naast zorgverlenen ook contacten te onderhouden met bedrijfsartsen, werkgevers en anderen in het netwerk rondom de cliënt? En lever je graag een bijdrage aan het inzetbaar krijgen en houden van mensen? Neem dan contact op via mathilde.hoogerdijk@zorgvandezaak.nl. Wij gaan graag in gesprek met mensen die zich in dit profiel herkennen!