Vacature (GZ) psycholoog

Welkom, je wil meer weten over de functie? Misschien wil je ook de sfeer bij Skils proeven? Kijk onze films onder, medewerkers aan het woord!

Wij zoeken ervaren (GZ)psychologen die bij voorkeur in loondienst voor Skils willen werken. Andere contractvormen zijn ook mogelijk.

Wij werven landelijk maar zitten erg omhoog in regio Rotterdam, Almere, Emmen en Velsen Noord icm Alkmaar of Amsterdam

(GZ) psycholoog – Meer informatie en solliciteren

Bekijk ook: Vacature Psycholoog (inclusief opleidingsprogramma)

GZ-Psycholoog Skils

Waarom Johan Naafs voor Skils koos

"In samenwerking met (bedrijfs-)artsen, personeelsmensen of andere betrokkenen, mijn cliënten weer de regie op hun leven te zien pakken ervaar ik elke keer weer als een feestje."

Lees dit verhaal

Bij Skils hebben wij een professionele, persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit collega’s die klantgericht, stressbestendig, representatief, accuraat en flexibel zijn. Met een proactieve, dienstverlenende en oplossingsgerichte instelling pas je heel goed bij Skils.

Onze organisatie

Skils biedt professionele zorg aan werkenden met uiteenlopende psychische klachten die het dagelijkse leven en het functioneren belemmeren. Onze betrokken en ervaren (GZ)-psychologen begeleiden mensen zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast voeren wij psychodiagnostische onderzoeken uit die de krachten en mogelijkheden van een persoon naar voren brengen. Skils werkt vanuit het oplossingsgerichte gedragsmodel en betrekt de werkgever actief in de behandeling.

Skils is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk. Zorg van de Zaak Netwerk bestaat naast psychologische dienstverlening uit diverse organisaties die helpen om medewerkers gezond te laten werken, verzuim te beperken en de inzetbaar­heid van medewerkers te verhogen.

Onze cultuur

De cultuur van Skils laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en hard werken. We opereren op het snijvlak van zorg en commercie, en dat vertaalt zich in de cultuur.

Werkgericht behandelen

De coronacrisis maakt ons nog meer bewust van de waarde van werk: voor zingeving, als plaats van groei en sociaal contact en als belangrijke levensinvulling naast ons privéleven. Werkgericht behandelen betekent samen met je cliënt, diens werkgever en de bedrijfsarts dit levensgebied inzetten om herstel van psychische klachten te realiseren.

Lees meer over onze visie op werk & psyche

Open solliciteren

Ben je een BIG geregistreerde (GZ)-psycholoog en heb je ervaring met het werkveld zorg en arbeid? Vind je het leuk om naast zorg verlenen ook contacten te onderhouden met bedrijfsartsen, werkgevers en anderen in het netwerk rondom de cliënt? En lever je graag een bijdrage aan het inzetbaar krijgen en houden van mensen? Neem gerust contact met ons op en bel 088-2772600 Wij gaan graag in gesprek met mensen die zich in dit profiel herkennen!

Ik voel me altijd enorm geïnspireerd door de veerkracht van de mens. Het samen onderzoeken waar iemands kracht ligt en deze versterken is zo waardevol om te doen.

Mariska Davidse, GZ psycholoog bij Skils