Onze dienstverlening

Iedereen kan psychische klachten krijgen. Deze klachten kunnen van korte of langere duur zijn en kunnen het dagelijkse leven en functioneren negatief beïnvloeden en zelfs tot ziekteverzuim leiden. Om klachten te verminderen en ook weer met voldoening aan het werk te gaan, biedt Skils individuele behandelingen, trainingen en groepstrainingen aan.

Skils is gespecialiseerd in diagnostiek en kortdurende behandelingen. Tijdens onze begeleiding helpen onze (GZ)-psychologen de cliënt zelf weer de regie te nemen. Hiervoor maken zij gebruik van verschillende bewezen methodieken.

Om onze dienstverlening goed te laten aansluiten bij de hulpvraag, starten wij onze dienstverlening over het algemeen met het Onderzoek & Advies (O&A). Dit betreft een intake. Op basis van de uitkomsten van het O&A geven wij een advies over het vervolgtraject. Dit kan bestaan uit Individuele behandeling, Competentietrainingen en/of Psychodiagnostisch onderzoek.

Aanmelding kan alleen via (bedrijfs)arts, werkgever of opdrachtgever (bedrijfsverzekeraar).

Skils introduceert Breinvriendelijk werken

Even een appje lezen, je e-mail checken. Het lijkt moeiteloos, maar je brein moet voortdurend tussen taken switchen. Om effectief te zijn, kun je maar 1 meeting tegelijk hebben. Daarom introduceren wij met Zorg van de Zaak ‘Breinvriendelijk Werken’. Meer informatie vind je op www.zorgvandezaak.nl/breinvriendelijkwerken.