Skils ontvangt Keurmerk Gouden Randje

Skils is uitgeroepen tot één van de meest gewaardeerde Keurmerkdragers in 2019 door het Gouden Randje. Dit betekent dat onze klanten Skils erg waarderen.
Dit keurmerk wordt uitgereikt door de Stichting Kwaliteit in Basis GGZ en geldt voor 2019-2020. Voor deze periode hebben 28 zorgaanbieders het Gouden Randje behaald. Er wordt gekeken naar de volgende criteria:

  • CQI 4 of hoger (categorie aanbieders onder de Keurmerkdragers)
  • 10+ waarderingen in 2018-2019
  • Minimaal 5% van behandelde GBGGZ heeft een waardering geplaatst
  • Waarderingscijfer hoger dan een 8 (én 75%+ aanbevelingspercentage)

Uit de selectie van waarderingen op ZorgkaartNederland (aantal en ‘rapportcijfer’) en de gemiddelde schaalscore Samen Beslissen van de CQ-index is Skils als een van meest gewaardeerde uit de bus gekomen.

Over het Gouden Randje

Het Gouden Randje vormt een extra erkenning voor de inspanningen om cliëntervaringen te verzamelen en te benutten, en hier transparant over te zijn. Daarnaast is het een aanmoediging voor deze en andere GBGGZ-aanbieders om energie te (blijven) steken in het meten van cliëntervaringen. Voor het toekennen van het Gouden Randje wordt gekeken naar zowel kwantiteit als kwaliteit van cliëntwaarderingen. De criteria staan nader beschreven op de projectpagina over Het Gouden Randje.