Skils opnieuw HKZ-gecertificeerd

De komende 3 jaar mag Skils opnieuw het HKZ-keurmerk voeren. Op 13 en 14 april zijn we met vlag en wimpel geslaagd voor de audit. Met deze hercertificering voldoen we aan de HKZ-norm en mogen we het keurmerk blijven voeren.

De auditoren waren onder de indruk van de professionaliteit, het maatwerk en de kwaliteit van onze behandelaren. Ook waren zij erg te spreken over ons strak ingevoerde werkproces, dat we op alle vestigingen eenduidig uitvoeren. De auditoren gaven aan heel consistente verhalen te horen over onze cultuur, visie, kwaliteitsspeerpunten en werkwijze. “Dat zien wij niet vaak!“ aldus de auditor. Daarnaast geven ze aan dat we de individuele cliënt écht centraal stellen. En zorgvuldig maatwerk leveren op de individuele vraag van cliënt en werkgever.

Iedereen hartelijk dank voor jullie bijdrage in het bereiken van dit fantastische resultaat.

Over HKZ
Het kwaliteitskeurmerk HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) geeft aan dat een organisatie voortdurend en systematisch werkt aan verbetering van de dienstverlening. Het certificaat maakt aan klanten zichtbaar dat Skils intern de zaken goed op orde heeft.