Relatieboost

Jullie relatie ontstond ooit uit iets moois, een emotionele verbinding. Na een mooie tijd samen, misschien zijn jullie zelfs getrouwd en hebben jullie samen kinderen gekregen, kun je deze verbinding en daarmee elkaar verliezen. Jullie relatie is beschadigd, je kunt de overtuiging niet meer vinden, de twijfel slaat toe, je ziet niet meer wat er wel is of was, je zit vast in het systeem. Maar: jullie kunnen de kwaliteit van jullie relatie verbeteren. Dit hoeven jullie niet alleen te doen, wij kunnen helpen.

Achtergrond

Voor jullie is het duidelijk: jullie willen werken aan je relatie en weer een toekomstperspectief hebben, bij elkaar of afzonderlijk van elkaar. Misschien hebben jullie al van alles geprobeerd? Als je er met z’n tweeën niet uitkomt, kan relatietherapie een goede optie zijn.  Een relatietherapeut ondersteunt jullie om samen naar een nieuwe verbinding te zoeken.

Alles begint bij goede communicatie, maar alleen hieraan werken is niet voldoende in een liefdesrelatie. De interactie tussen jullie werkt sterk door op het gevoelsleven. Daarom is onze aanpak meer ervarings- en emotiegericht.

Onze methode is gebaseerd op de emotioneel beladen hechtingspatronen. Dit zijn patronen die ook ontstaan tussen ouders en kinderen. Een emotionele verbinding is het fundament van een goede relatie. Vaak is het bij relatietherapie nodig om deze verbinding opnieuw op te bouwen.

Doelstelling

Ons doel is om dit fundament van jullie relatie te herstellen of te versterken. De kwaliteit van jullie omgang is belangrijk binnen jullie liefdesrelatie, maar ook als gescheiden stel (met of zonder kinderen). Dus, of jullie nu als stel verder gaan of niet, de kwaliteit van de omgang met elkaar wordt verbeterd. Het gewenste resultaat is dat jullie samen keuzes kunnen maken voor de toekomst.

In de behandeling wordt helder tegen welke negatieve interactiepatronen jullie aanlopen, en welke emotionele reacties deze in stand houden. Daarnaast leren jullie zien dat de ander niet de vijand is. En dat is het begin van een nieuwe wijze van omgaan met elkaar.

Onderwerpen

  • Opbouwen emotionele verbinding
  • Verbeteren van communicatietechnieken
  • Een fundament creëren voor het maken van gezamenlijke keuzes

Duur en Planning

De duur en planning is afhankelijk van jullie persoonlijke situatie, jullie problematiek en de energie die jullie bereid zijn erin te steken.

We starten met een oriëntatiegesprek waarin we jullie situatie en behoeften in kaart brengen. Vervolgens maken jullie de keuze tussen relatietherapie kort, intensief of blended (met een e-learning module).

Tarief

Product Aantal sessies Sessieduur Prijs
Oriëntatiegesprek* 1 60 min €180**
Kort 4 90 min €1.170**
Intensief 7 90 min €2.070**
Blended 3 90 min €1.170**

* De kosten voor het oriëntatiegesprek worden vooraf in rekening gebracht.

** Prijzen exclusief 21% BTW