Individuele Screening Coronastress

Inzicht in de impact van Corona op het functioneren

Middels de Screening Coronastress krijgt uw werknemer inzicht in de impact van de Coronacrisis op zijn of haar functioneren. Afhankelijk van de ernst van de klachten en de impact van de coronacrisis, bespreekt een (GZ) psycholoog met een werknemer welke stappen hij of zij het beste kan ondernemen.

Voorafgaand aan het gesprek met de (GZ) psycholoog, vult uw werknemer een korte vragenlijst in, gericht op leefstijl en coping, en een gevalideerde klachtenlijst. In het gesprek wordt duidelijk voor uw werknemer wat hij of zij nodig heeft en zelf kan doen in deze nieuwe situatie om te kunnen blijven functioneren. Zo krijgt uw werknemer een beeld van wat er nodig is om zich staande te houden in deze ‘nieuwe werkelijkheid’.

Op basis van de ingevulde lijsten bespreekt de psycholoog met uw werknemer zijn of haar plek in deze matrix. Wij adviseren uw medewerker het uiteindelijke advies in de matrix te delen met relevante personen zoals leidinggevende, bedrijfsarts of bedrijfsmaatschappelijk werker.

Werkwijze

Naar aanleiding van de opdracht wordt de vragenlijst door Skils beschikbaar gesteld aan uw medewerker. De testuitslag en het advies wordt tijdens het videoconsult met een (GZ)psycholoog besproken. Kosten bedragen € 175,- excl. BTW.

Meld u aan

  • Gegevens medewerker(s)

  • vereist i.v.m. te verzenden sms-code zorgmail
  • Factuurgegevens werkgever

  • Bij invulling en versturing van dit formulier gaat u akkoord met de kosten van 175,- excl. btw. Skils brengt uitsluitend kosten in rekening, die niet ingediend kunnen worden bij de zorgverzekering van de medewerker. Het is mij bekend dat op de diensten de algemene leverings- en verkoopvoorwaarden van Skils van toepassing zijn. Deze kunt u hier downloaden.
  • Graag verplichte (*) velden invullen