Hulp bij de gevolgen van de Coronacrisis

De Coronacrisis zet onze levens op zijn kop. Het werk moet anders worden georganiseerd. 1,5 meter afstand houden en alle extra hygiëne eisen bemoeilijken dit. De angst voor besmetting met het Coronavirus is groot.

Psychische impact Coronacrisis

De impact die deze crisis (nu al) heeft op het privéleven, bedrijfsleven en de economie is gigantisch. Heb ik straks nog wel een baan? Hoe moet ik werk en thuis combineren als alles verder op slot is? Hoe letterlijk moet ik de maatregelen opvatten? Hoe moet ik handelen? Wanneer kan ik weer ‘normaal’ werken? Hoe veel langer moet ik zonder mijn sociale contacten om me heen leven? Deze onzekerheden brengen veel stress met zich mee.

Dat wij hier met stress op reageren is een adequate reactie in een extreme situatie. Als de stress te lang duurt, lukt het je niet meer om daarvan te herstellen. Dit belemmert je in je dagelijks functioneren.

Aanpassen aan het nieuwe normaal

Het ziet er niet naar uit dat we al snel weer over kunnen gaan tot de orde van de dag. Voorlopig voelen we wereldwijd de gevolgen nog wel van deze pandemie. Het is daarom belangrijk je aan te passen aan het nieuwe normaal. Alleen dan is het mogelijk om in deze situatie optimaal te functioneren, zowel zakelijk als privé.

De situatie vraagt veel van onze flexibiliteit. Maar wat als dat niet kan of lukt? Wij kunnen je bijstaan.

4 diensten die je helpen door de Coronacrisis heen te komen

 

Skils heeft 4 diensten die helpen om te gaan met de gevolgen van de Coronacrisis. Of iemand nu onzekerheid en stress ervaart door de veranderende omstandigheden, of dagelijks met corona patiënten of risicogroepen werkt, we helpen graag zodat je:

  • Kan omgaan met de stress en onzekerheid
  • Sterke emoties een plek kan geven
  • Jezelf weer in beweging brengt
  • Stappen zet ook al voel je je lamgeslagen
  • Weer productief bent ondanks de omstandigheden

Al onze diensten bieden we online aan. Bekijk hieronder welk aanbod het beste past.

Screening Coronastress search

Geschikt voor werknemers die inzicht willen krijgen in wat hij of zij nodig heeft en zelf kan doen in deze situatie om te kunnen blijven functioneren.

Meer informatie

Impact van Corona in de frontlinie local_hospital

Geschikt voor werknemers die in de frontlinie staan en direct geconfronteerd worden met de gevolgen van Corona. Wat is normaal in abnormale tijden?

Meer informatie

Corona Coping Blended security

Geschikt voor werknemers die door de onzekerheid en spanning over Corona niet tot een nieuwe gezonde balans komen.

Meer informatie

Prikkelsessie breinvriendelijk (thuis)werken house

Geschikt voor werknemers die bewuster willen omgaan met herstel van het brein gezien het voortdurend online werken.

Meer informatie