Laden...
Hulp bij onzekerheid en stress na de Coronacrisis Hulp bij onzekerheid en stress na de Coronacrisis

Hulp bij onzekerheid en stress na de Coronacrisis

Help medewerkers omgaan met het nieuwe normaal zodat ze optimaal kunnen functioneren

Neem contact op 088 – 800 85 55

Hulp bij de gevolgen van de Coronacrisis

De Coronacrisis zetten onze levens op zijn kop. Het werk moest anders worden georganiseerd. 1,5 meter afstand houden en alle extra hygiëne eisen bemoeilijkte dit. De angst voor besmetting met het Coronavirus was en is soms nog groot.

Psychische impact Coronacrisis

De impact die deze crisis (nu al) heeft op het privéleven, bedrijfsleven en de economie is gigantisch. Heb ik straks nog wel een baan? Hoe moet ik werk en thuis combineren als alles verder op slot is? Hoe letterlijk moet ik de maatregelen opvatten? Hoe moet ik handelen? Wanneer kan ik weer ‘normaal’ werken? Hoe veel langer moet ik zonder mijn sociale contacten om me heen leven? Deze onzekerheden brengen veel stress met zich mee.

Dat wij hier met stress op reageren is een adequate reactie in een extreme situatie. Als de stress te lang duurt, lukt het je niet meer om daarvan te herstellen. Dit belemmert je in je dagelijks functioneren.

Aanpassen aan het nieuwe normaal

Het ziet er niet naar uit dat we al snel weer over kunnen gaan tot de orde van de dag. Voorlopig voelen we wereldwijd de gevolgen nog wel van deze pandemie. Het is daarom belangrijk je aan te passen aan het nieuwe normaal. Alleen dan is het mogelijk om in deze situatie optimaal te functioneren, zowel zakelijk als privé.

De situatie vraagt veel van onze flexibiliteit. Maar wat als dat niet kan of lukt? Wij kunnen je bijstaan.

4 diensten die je helpen door de Coronacrisis heen te komen

Skils heeft 4 diensten die helpen om te gaan met de gevolgen van de Coronacrisis. Of iemand nu onzekerheid en stress ervaart door de veranderende omstandigheden, of dagelijks met corona patiënten of risicogroepen werkt, we helpen graag zodat je:

  • Kan omgaan met de stress en onzekerheid
  • Sterke emoties een plek kan geven
  • Jezelf weer in beweging brengt
  • Stappen zet ook al voel je je lamgeslagen
  • Weer productief bent ondanks de omstandigheden

Al onze diensten bieden we online aan. Bekijk hieronder welk aanbod het beste past.

088 - 277 2600 - info@skils.nl