Links

Onderstaand een overzicht van interessante en informatieve links over psychische klachten in het algemeen en in relatie tot werk.

Zorg van de Zaak Netwerk
Het Zorg van de Zaak Netwerk bestaat uit diverse organisaties op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg. Meer informatie vindt u op de website van Zorg van de Zaak.

GGZ Nederland
In Nederland wordt bijna negentig procent van alle geestelijke gezondheidszorg aangeboden vanuit instellingen voor geestelijke gezondheidszorg. GGZ Nederland is de vereniging van instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg.De kerntaken van GGZ Nederland zijn belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele dienstverlening aan haar lidinstellingen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van GGZ Nederland. Toelichting Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

Trimbos-instituut
Het Trimbos-instituut is een kennisinstituut en doet onderzoek naar geestelijke gezondheid, mentale veerkracht en verslaving. Het zet zich met kennis en innovatie actief in voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid in Nederland en daarbuiten. Trimbos is er voor zowel professionals als voor cliënten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Trimbos-instituut.

Zorgkaart Nederland
Op Zorgkaart Nederland is Skils door cliënten beoordeeld. 

  • We hebben een gemiddeld rapportcijfer van een 9,0 gekregen.
  • 100% van de cliënten beveelt Skils aan.

Ben je benieuwd wat cliënten over ons zeggen? Of wilt u zelf een beoordeling achterlaten, maak dan gebruik van de volgende link op Zorgkaart Nederland