Aanmelden prikkelsessie Breinvriendelijk (thuis)werken

Deze interventie is geschikt voor werknemers die bewuster willen omgaan met herstel van het brein gezien het voortdurend online werken.

Vul onderstaand formulier in om uw werknemer aan te melden. Wilt u de prikkelsessie aanvragen in combinatie met andere corona interventies? Klik dan hier. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

  • Factuurgegevens opdrachtgever

  • Annuleringsbeleid

    Indien de bijeenkomst meer dan vier weken van tevoren wordt afgezegd of verzet, worden geen kosten in rekening gebracht. Bij een annulering tussen 4 en 2 weken voor aanvang, zijn wij genoodzaakt om 50% en daarna 100% van de kosten voor de workshop in rekening te brengen.

    Hierbij verleen ik Skils opdracht om een prikkelsessie Breinvriendelijk Werken in te plannen. Ik verplicht mij om de hiervoor verschuldigde kosten ad € 895,00 excl. BTW te betalen na ontvangst van een factuur. Ook verklaar ik mijn medewerker(s) over de aanmelding geïnformeerd te hebben. Het is mij bekend dat op de diensten de algemene leverings- en verkoopvoorwaarden van Skils van toepassing zijn. Deze kunt u hier downloaden.
  • Graag verplichte (*) velden invullen